Konseptutvikling

Allegro har flere titalls dyktige spesialister i et solid og godt fagmiljø, hvor styrken ligger i evnen til å skape unike løsninger i det faglige skjæringspunktet der kommunikasjon møter design og teknologi. Å tenke nytt er essensielt i de fleste av våre største prosjekter.

strategi
Roche hadde kunstverkene, men manglet et konsept for å formidle et krevende budskap til helsepersonell, pasienter og pårørende.

Alle gode ideer er et resultat av kunnskap og kreativitet. En god idé bygger på en fast, helhetlig tanke og har et tydelig fotfeste i en strategi med bestemte mål.  

Et konsept er en overordnet idé som tas ut på alle kommunikasjonsflater i en gitt periode:

Kreativitet 

Reklame uten kreativitet er produksjon. Vi tar også på oss rene produksjonsjobber, men om målet virkelig er å skape resultater og begeistre målgruppen, er kreativitet avgjørende. 

Noen ganger lager vi nye navn på selskap eller produkter, andre ganger hjelper vi bedrifter med et oppdatert eller nytt grafisk uttrykk.

Vi bistår bedrifter med et  friskt  blikk på markedsføringen av produkter og tjenester. Vi tenker nytt og vi lager nytt. Det er det vi liker. Det er det vi lever av. 

Se for deg din bedrift som et menneske. Tenk deg at forbrukeren møter dette mennesket for første gang på Internett. Hvordan takler du situasjonen? Er du synlig nervøs, forvirret? Står du med armene i kors eller strekker du ut hånden med en uventet historie som avslører at det er flere der den kom fra? 

Vi tenker fremover sammen med dere!

Kontakt oss, gjerne i dag, for en god prat rundt  kreativitet og konseptutvikling.