SpareBank 1 BV – Vi er med!

SpareBank 1 BV

SpareBank 1 BV er med i alle livets faser. Det opplever du ikke bare som kunde, men også i den nye reklamefilmen vi har laget for banken.

SpareBank 1 BV er lokalbanken for Vestfold og nedre Buskerud, med hovedkontor i Tønsberg. Banken er opptatt av å bidra lokalt og være med kundene sine i både tykt og tynt. At banken er litt tettere på kundene, og at alle besluttninger tas lokalt, er en av de tingene som utgjør grunntanken bak konseptet "Vi er med" som vi har utviklet for banken. For å illustrere dette har vi sammen med banken og Balder Film laget en ny reklamefilm med scener fra alle livets faser. Se den her:

Folk i alle livets faser
Skuespillerne som bidro i filmen var i et stort aldersspenn. Alt fra barn i førskolealder til godt voksne i 60-årene. En av de som var sporty og stilte opp, var 17-åringen Jesper Hammelow-Berg Skjelland fra Tønsberg Amatørteater. Han måtte i tillegg være sin egen stuntmann.   

– Det var utrolig gøy å være med, selv om jeg måtte sykle rett i et volleyballnett – mange ganger, forteller Jesper Hammelow-Berg Skjelland leende.

Noen av aktørene i filmen samlet på rød løper

På rød løper: Her er flere av aktørene samlet til premierfest hos banken

Viktig for banken med lokal tilhørighet
I tillegg til skuespillerne fra Tønsberg Amatørteater, deltok det blant annet fotballspillere fra Flint og bankens ansatte i ulike roller. Filmen er spilt inn i Åsgårdstrand og Tønsberg. I disse dager er filmen å se på kino, i sosiale medier og andre digitale flater.
– Dette har vært et veldig godt samarbeidsprosjekt med mange lokale krefter involvert. Vi er veldig fornøyde med resultatet, og håper også publikum liker det de får se, sier markedssjef Torunn Eide i SpareBank 1 BV.

Grytidlig filming: Soloppgang på Ringshaugstranda