Alt det viktigste samlet i ett dashboard

Har du mange ulike digitale systemer i din virksomhet, og mangler en automatisert samling av viktig data? Da kan Allegro ha løsningen for deg.

Allegro setter opp intuitive dashboards

Et godt dashboard forteller en omfattende historie på et øyeblikk. Det starter med å definere 5-10 KPI´er for din virksomhet. Disse måltallene bør handle om sunn drift, slik at en jevnlig oppfølging gir deg grunnlag for å avdekke avvik og mønstre. Målet er å få god nok informasjon til å kunne fokusere virksomheten på de områdene det skal tas grep. 

Tungleste rapporter har vi nok av!
Et brukervennlig dashboard må være veldesignet og ha god funksjonalitet. Derfor er analysen og visualiseringen av dataene likestilte i dette arbeidet hos oss.  

Vi har spesialistene
Allegro besitter både design-, UX- og utviklerkompetanse. Vi kan få systemer til å snakke sammen, hente informasjon fra ulike databaser og samkjøre data til ett oversiktlig og ryddig bilde. Vi jobber med skreddersøm, og bygger verktøy i tråd med bedriftens eksisterende profil.  

Er du interessert i å vite mer om dashboards og hvordan de kan spesialtilpasses din bedrift?
Beskriv behovet ditt til Håvard Hovind, som raskt kan avklare om vi kan ha løsningen for deg. Du treffer ham på tlf. 415 72 608 .