Programmering av skreddersydde løsninger

Noen ganger finnes det ikke standardsystemer som passer til de behovene man har. Da kan det vært aktuelt å lage en egen webapplikasjon som løser behovet, enten for bedriften selv, eller for kundene.

I Allegro har vi mange gode spesialister, kombinert med høyt fokus på brukervennlighet. Vi tar oss av helheten: Kommunikasjon, strategi, planlegging, teknologier og løsninger, samtidig som vi er svært opptatt av brukervennlighet og Design Thinking. Et brukervennlig og godt design skaper gode opplevelser som sørger for at systemet blir brukt på en positiv måte for å løse et behov.

Allegro har alle spesialistene man trenger for å lage en skreddersydd løsning:

  • Digitale rådgivere og strateger som sørger for at systemet løser de riktige behovene.
  • Cloud-arkitekter som sørger for at løsningene er skalerbare og fleksible nok.
  • Interaksjons- og UX-designere som sørger for gode brukeropplevelser, at systemet er gjenkjennelig, intuitivt, ryddig og oversiktlig. Kort sagt: At ting er der man forventer at de skal være, lett tilgjengelig, forståelig og lett håndgripelig.
  • Front- og backend-utviklere som sørger for produksjon av gode systemer i bunnen. Det vil si programmerere som lager alle database-strukturer, apper og applikasjoner som trengs for å lage gode strukturer. Front- og backend-utviklerne lager grunnstrukturene i applikasjonene din bedrift trenger til en velfungerende, veldrevet nettløsning på en trygg, sikker måte som åpner for stabilitet, driftssikkerhet og en langsiktig horisont på arbeidet med og investeringen i dette.

Vi bruker hovedsaklig ASP.NET (c#), React og PHP når vi utvikler applikasjoner, og jobber mot de aller fleste databasemotorer (både SQL og NoSQL). I tillegg utnytter vi alle mulighetene som finnes i skyløsningene for å lage kostnadseffektive, skalerbare og raske løsninger.

Kontakt gjerne direktør for digital utvikling Håvard Hovind, tlf. 415 72 608, for en prat om programmering av skreddersydde løsninger.

Nysgjerrig på hvordan vi jobber? Her finner du noen referanser!