Performance marketing og digital synlighet

Strategi og analyse, søkemotoroptimalisering (SEO), innholdsproduksjon, annonsering og aktiviteter i sosiale medier. Allegro har de rette verktøyene som effektiviserer arbeidet med digital synlighet og nettstedtrafikk.

Kampanjen til Apollo hårsenter har skutt fart i sosiale medier, og stadig flere står frem som stolte hårdonorer!

Effektiviser arbeidet med synlighet

Hvis du ønsker god synlighet på Google holder det ikke kun med et optimalisert nettsted.  Selv med en førsteplass blant de organiske resultatene risikerer du å havne langt ned på resultatsiden, under annonsene og kartoppføringene. Fornuftig bruk av Google Ads, i kombinasjon med et nettsted som scorer høyt på SEO, gjør at du kan effektiviserer arbeidet med synlighet.  

Krever relevant innhold

Google forsøker å gjøre søkeresultatene så relevante som mulig. Et nettsted med god SEO får en lavere kostnad per klikk enn et nettsted som er dårlig optimalisert. Et godt søkemotoroptimalisert nettsted er raskt, brukervennlig og intuitivt for kundene dine. Nettsiden inneholder godt og relevant innhold, som besvarer målgruppens spørsmål, utfordringer eller behov. I tillegg bør siden være på et språk mottaker forstår.

Sertifisert Google-partner 

Vi er sertifisert Google-partner, selected partner i Amazon Web Services (AWS) samt Microsoft-partner. Det å være sertifisert partner er et kvalitetsbevis. Som sertifisert byrå sørger vi for at din virksomhet får mest mulig ut av egen annonsering på nett. Google har sitt eget sertifiseringssystem som sikrer at byråer og de som daglig jobber med Google-annonsering har den kompetansen som Google krever.

Kontinuerlig arbeid

Selv om Allegro er sertifisert partner må vi dokumentere for Google at vi holder oss oppdatert og har nok kompetanse innen sertifiseringsområdene. Kontinuerlig må vi optimalisere og forbedre kundekontoene vi disponerer, justere søkeord, budskap og annonseinnhold og plassering som Google gir oss en score på. I tillegg må vi opprettholde et sammenhengende mediespend de siste 90 dager, og aktivitet på kontoene de siste 12 månedene. 

Hva betyr dette for din virksomhet?

Google Ads har blitt mer komplekst de siste årene. Det krever kunnskap og kompetanse for å utnytte alle mulighetene. Hvis du velger å samarbeide med et byrå som er Google­-partner, kjøper du trygghet. Sertifiseringen hos Google er ferskvare. Den følger personen, ikke firmaet. Googles partner-nettverk gir Allegro tilgang til dedikerte kontaktpersoner hos Google. Disse sørger for at vi er i forkant når det gjelder relaterte endringer og nye produkter. De bistår med nyttige tips og triks som kan øke kvaliteten på arbeidet vi gjør for din virksomhet.

 

Trenger du hjelp med synlighetsarbeidet? Ta kontakt med vår digitalrådgiver Sebastian, eller kontakt en av våre rådgivere.

Nysgjerrig på hvordan vi jobber? Her finner du noen referanser!