Enkelt å velge utendørsfarger til hele huset!

Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på 72 utendørsfarger. Fargekartet kommer både i trykket og digital versjon med informative filmer. Allegro har vært samarbeidspartner.

Jotun ønsket et nytt utendørs fargekart som gjør det enkelt å velge farge og produkt til husets utvendige flater. Hensikten var et fargekart som inspirerer og veileder til helhetlig og vakker fargesetting av vegg, staffasje, mur og terrasse.

Designkonsept

Allegro har bidratt med utvikling av designkonsept for hele prosjektet. Konseptet inspirerer, gir råd om fargevalg og viser hvordan Jotun har produkter til alle utvendige flater. Konseptet forteller også historien om det værutsatte Norge, og at Jotuns produkter gir den beste beskyttelsen for dette klimaet.

72 tidløse farger

Fargekarter presenterer Jotun sine mest populære og tidløse utefarger. Det gir en ryddig oversikt med konkrete fargeforslag og kombinasjoner som skal gjøre fargevalget enklere. For å gi komplette fargeanbefalinger har Jotun utviklet helt nye farger for grunnmuren. De 12 beste grunnmurfargene vises også i fargekartet. Grunnmuren bør males i en farge som gir huset en forankring i grunnen den står på, og som komplementerer husets hovedfarge.

Utefarger.no

Det trykte fargekartet skal generere trafikk til utefarger.jotun.no. Allegro har utviklet det digitale fargekartet, både designet og de bakenforliggende tekniske funksjonene. I den digitale versjonen kan forbruker se flere hus i de aktuelle fargekategoriene, lese fargebeskrivelser, se informative filmer og få forslag til fargekombinasjoner.

Les mer om Jotuns utendørsfargekart her.