På jakt etter et IT-system som passer akkurat for deg?

Har du ennå ikke funnet det optimale IT-systemet for ditt behov? Da er vi i Allegro klare til å utvikle det for deg.

Allegro skreddersyr IT-systemer

I dagens teknologidrevne verden eksisterer det utallige IT-systemer som dekker de fleste bedrifters behov for regnskap, HR, ERP, CRM, etc. Mange systemer er også tilpasset ulike bransjer som har sine særegne prosesser og behov. Men har du en unik forretningsidé og opererer i et marked med få direkte konkurrenter eller relativt lavt volum – da kan det hende at en skreddersydd IT-løsning utviklet i samarbeid med oss er en god investering for din bedrift. 

Løsningen på utfordringene

Flere av våre teknologi-kunder har behov som ikke løses av standard-systemer. De har for eksempel noen «ting» de skal holde styr på, som ikke så mange andre har. Disse tingene kan være folk, aktiviteter, fysiske produkter eller annet. Sammen med teknologi-kundene utvikler vi systemer som løser utfordringene

Vi har spesialistene

Allegro har løsningsarkitekter, front- og backend-utviklere med lang erfaring i å lage gode løsninger for å holde oversikt og orden. Vi gjennomfører integrasjoner og henter data fra de systemer kundene måtte ha. Når vi i tillegg kobler på en UX-designer som gjør systemet brukervennlig, intuitivt og oversiktlig – ja da ligner det på en forretningsinvestering som vil gi god avkastning.  

Kostnadseffektivt

Vår cloudspesialist sørger for at løsningene plasseres trygt i skyen, at de er raske, skalerbare og kostnadseffektive. 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg? Forklar ditt behov til Håvard Hovind, som raskt kan avklare om vi er den rette for deg. Du treffer han på tlf 415 72 608.