Behov for utviklere til å fylle et gap?

Er du i tech-bransjen og foretrekker å ha egne programmerere, men er foreløpig ikke stor nok til å drifte en effektiv utvikleravdeling med all den kompetansen som trengs? Da kan det være at vi i Allegro har kunnskapen du trenger.

Allegro har en stor utvikleravdeling

Våre front- og backend-utviklere er vant med å levere deler av en større struktur. Vi jobber tett med kunder og kundenes samarbeidspartnere på utvikling av deres forretningssystemer.  

Erfarne spesialister 

Våre utviklere er drevne i blant annet ASP.NET, React og PHP. Vi har også lang erfaring med å jobbe i skyplattformer som AWS og Azure. I Allegro har vi alltid fokus på velfungerende, trygge og stabile nettløsninger som er verdt investeringen.   

Dra nytte av et stort miljø 

Som en del av et større kommunikasjonsmiljø er vi lidenskapelig opptatte av god UX og brukervennlighet. Treffer vi på en kunde med behov for systemer og mangel på design som fungerer optimalt – ja da vil du også få noen råd om dette på veien.  
 

Lurer du på om vi har den kompetansen du søker? Forklar ditt behov til Håvard Hovind, som raskt kan avklare om vi kan fylle ditt gap. Han treffes på tlf. 415 72 608.