Allegro søker UX/UI-designer

Som UX/UI-designer i Allegro blir du en del av et attraktivt teknologi- og kommunikasjonsmiljø i regionen. Du vil jobbe med kjente kunder og merkevarer, og du vil være med på utviklingen av alt fra mobilapper og nettsteder til nettbutikker og kampanjer med høy trafikk og mye oppmerksomhet.

Ledig stilling hos Allegro

Allegro er et kommunikasjons- og teknologibyrå som ble etablert i Sandefjord i 1997. Vi er 35 medarbeidere som vanligvis er fordelt på kontorer i Sandefjord, Tønsberg og Drammen. For tiden jobber de fleste av oss fra hjemmekontor – det har vi fått til å fungere veldig bra! Allegro har klart seg godt gjennom Covid-tiden og har fått flere nye bedrifter på kundelisten. Nå satser vi for fullt med nye forretningsområder og fortsatt fokus på godt kreativt arbeid og bruk av ny teknologi.

Du brenner for webdesign og teknologi, og du elsker å skape gode brukeropplevelser – uansett flate!

Vi kan tilby et engasjert teknologimiljø, der faglig utvikling og kunnskapsdeling står høyt.

Bli en del av vårt team   

Som UX/UI-designer i Allegro blir du en del av et attraktivt teknologi- og kommunikasjonsmiljø i regionen. Du vil jobbe med kjente kunder og merkevarer, og du vil være med på utviklingen av alt fra mobilapper og nettsteder til nettbutikker og kampanjer med høy trafikk og mye oppmerksomhet. I teamet rundt deg får du designere, front- og backend-utviklere samt dyktige prosjektledere og rådgivere innen teknologi og kommunikasjon.

Arbeidsoppgaver:

  • Kartlegging av brukerbehov og utvikling av gode digitale kundeopplevelser
  • Utarbeidelse av wireframes, prototyper og skisser
  • Design av nettsteder, nettbutikker, kampanjer og andre digitale løsninger
  • Ivareta lovpålagt UU
  • Ferdigstille design
  • Brukertesting

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Du har relevant utdannelse, og trenger ikke så lang erfaring for å passe til denne stillingen.

Du opererer trygt i krysningspunktet mellom design og teknologi. Du har kjennskap til html/css, informasjonsarkitektur og du benytter moderne designverktøy og systemer.  Du er i tillegg kreativ og har kjennskap til prinsippene for god merkevarebygging. Du har øye for detaljer og er presis i dine leveranser. Som kollega er du positiv, initiativrik, inkluderende, effektiv og løsningsorientert.

Nettopp derfor kan du designe unike nettsteder som differensierer våre kunder fra sine konkurrenter.

Vi tilbyr

Hos oss setter vi det å følge med i den teknologiske utviklingen høyt. Du vil få mulighet til å delta på kurs og sertifiseringer for kompetanseøkning og inspirasjon. Allegro kan også sette krav til gjennomføring av relevante sertifiseringer. Du kan selv velge om du vil ha kontorplass i Drammen, Tønsberg eller Sandefjord, og om du vil jobbe på PC eller Mac. Vi dekker internett og telefoniløsning, og vi tilbyr kulturarrangementer og sosiale aktiviteter på arbeidsplassen (når samfunnet åpner for det). Vi har gode lunsjordninger og to av våre kontorer har moderne treningsfasiliteter. Med andre ord, vi tilbyr varierte og interessante oppgaver, faglig utvikling og sosialt fellesskap med dyktige kollegaer.

Tiltredelse snarest

Send søknad og arbeidsprøver/studieoppgaver via finn.no: (lenke)

Søknader uten arbeidsprøver vil ikke bli vurdert.

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte: Håvard Hovind: 415 72 608