Allegro søker tekstforfatter

Allegro søker en idérik tekstforfatter som higer etter å skape interessant og effektiv kommunikasjon. Du har et hjerte for konseptutvikling og god strategisk forståelse for merkevarebygging og kommunikasjonsfaget. Du jobber på tvers av alle kanaler og utnytter det digitale medielandskapet i dine kampanjer. Det er en fordel om du er allsidig, og også kan levere gode artikler både til print og nett.

Allegro er et kommunikasjons- og teknologibyrå som ble etablert i Sandefjord i 1997. Vi er 35 medarbeidere som vanligvis er fordelt på kontorer i Sandefjord, Tønsberg og Drammen. For tiden jobber de fleste av oss fra hjemmekontor – det har vi fått til å fungere veldig bra! Allegro har klart seg godt gjennom Covid-tiden og har fått flere nye bedrifter på kundelisten. Nå satser vi for fullt med nye forretningsområder og fortsatt fokus på godt kreativt arbeid og bruk av ny teknologi.

Vi søker en idérik tekstforfatter som higer etter å skape interessant og effektiv kommunikasjon. Du har et hjerte for konseptutvikling og god strategisk forståelse for merkevarebygging og kommunikasjonsfaget. Du jobber på tvers av alle kanaler og utnytter det digitale medielandskapet i dine kampanjer. Det er en fordel om du er allsidig, og også kan levere gode artikler både til print og nett.

Kvalifikasjoner:

  • Du er kreativ og nyskapende
  • Du er god til å forenkle og forsterke budskap
  • Du har forståelse for SEO og erfaring med kampanjer i digitale og sosiale medier
  • Du er allsidig og skriver så vel lange redaksjonelle tekster, som korte konsise budskapsformuleringer
  • Du har gode språkkunnskaper og plettfri rettskriving
  • Du er strukturert og behersker å jobbe med flere prosjekter parallelt
  • Du er strategisk og forstår merkevarebyggingens prinsipper
  • Du har utdannelse som tekstforfatter eller erfaring fra byrå

 

Som kollega er du positiv, initiativrik, inkluderende, effektiv og løsningsorientert. Vi tilbyr varierte og interessante oppgaver, faglig utvikling, sosialt fellesskap, dyktige kollegaer og konkurransedyktig lønn.

 

Søknadsfrist: snarest

Tiltredelse: snarest

Søknad og cv sendes til: stilling@allegro.no

 

For spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med:

Pia Gundersen – 982 57 709