Allegro søker innholdsrådgiver

Allegro søker deg som er lidenskapelig opptatt av gode og treffsikre leseropplevelser, og som behersker de aktuelle digitale verktøyene for å oppnå nettopp dette. Vi trenger deg som hjelper oss med å fortelle de historiene som betyr mest for våre kunders kunder.

Ledig stilling hos Allegro

Allegro er et kommunikasjons- og teknologibyrå som ble etablert i Sandefjord i 1997. Vi er 35 medarbeidere som vanligvis er fordelt på kontorer i Sandefjord, Tønsberg og Drammen. For tiden jobber de fleste av oss fra hjemmekontor – det har vi fått til å fungere veldig bra! Allegro har klart seg godt gjennom Covid-tiden og har fått flere nye bedrifter på kundelisten. Nå satser vi for fullt med nye forretningsområder og fortsatt fokus på godt kreativt arbeid og bruk av ny teknologi.

Allegro søker deg som er lidenskapelig opptatt av gode og treffsikre leseropplevelser, og som behersker de aktuelle digitale verktøyene for å oppnå nettopp dette. Vi trenger deg som hjelper oss med å fortelle de historiene som betyr mest for våre kunders kunder.

Bli en del av vårt team

I rollen som innholdsrådgiver vil du jobbe selvstendig ut mot kunde og på tvers av hele byrået, i samarbeid med ad/designer, prosjektleder, rådgiver og utviklingsmiljøet.  Du vil lage både strategiske og taktiske artikler, annonsetekster, landingssider, ebøker og manus til filmer og eposter som bygger et engasjert publikum.

Du vil ha en sentral rolle i hele prosessen fra planlegging og utvikling av innhold, til gjennomføring, optimalisering og evaluering av ulike tiltak. Din suksess vil bidra til å hjelpe kundene våre til å få flere leads og nye kunder – samtidig som du utvikler din personlige merkevare som eksperten på ditt fagfelt.

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikle personas, innholdsstrategier og innholdskart for nettsteder
 • Lage årshjul og distribusjonsplaner
 • Lage skreddersydde landingssider som konverterer
 • Innholdsproduksjon til nettsteder, blogger, kampanjesider, nyhetsbrev og SoMe
 • Booke og gjennomføre intervjuer
 • Søkeordsanalyse og søkemotoroptimalisering
 • Drift og distribusjon av innhold via ulike CMS’er og SoMe
 • Rapportering og optimalisering
 • Prosjektlede egne prosesser

Kvalifikasjoner og egenskaper

Hos oss setter vi det å følge med i den teknologiske utviklingen høyt. Du er en dyktig skribent med et variert språk, og har dokumentert erfaring med innholdsproduksjon til digitale flater. Du behersker plettfri rettskriving, skriver overbevisende, gode, seo-baserte tekster, og evner å sette deg inn i ulike bransjer og kommunikasjonsoppgaver. Du har en strategisk tilnærming til tekstarbeidet og evner å omsette innsikt om kundene til relevant og interessant innhold for målgruppene. Du er interessert i digitale hjelpemidler og lærer deg raskt nye verktøy ved behov. Som kollega er du selvstendig, initiativrik, inkluderende og strukturert.

Om du har erfaring med noe av det følgende, ber vi deg nevne det i søknaden:

 • erfaring med livsstilbaserte merkevarer, spesielt innen helse og legemidler
 • erfaring med reportasjefoto og bildebehandling
 • erfaring med inbound marketing og Hubspot
 • erfaring med SEO-verktøy som Moz, Semrush, Ahrefs eller lignende
 • erfaring med Wordpress og Umbraco
 • erfaring med Business Manager
 • erfaring med Google Analytics og Google Ads

Vi tilbyr

Hos oss setter vi det å følge med i den teknologiske utviklingen høyt. Du vil få mulighet til å delta på kurs og sertifiseringer for kompetanseøkning og inspirasjon. Allegro kan også sette krav til gjennomføring av relevante sertifiseringer. Du kan selv velge om du vil ha kontorplass i Drammen, Tønsberg eller Sandefjord, og om du vil jobbe på PC eller Mac. Vi dekker internett og telefoniløsning, og vi tilbyr kulturarrangementer og sosiale aktiviteter på arbeidsplassen (når samfunnet åpner for det). Vi har gode lunsjordninger og to av våre kontorer har moderne treningsfasiliteter. Med andre ord, vi tilbyr varierte og interessante oppgaver, faglig utvikling og sosialt fellesskap med dyktige kollegaer.

 

Søknadsfrist: snarest

Søknad og cv sendes via finn.no: (lenke)

For spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med:

Pia Gundersen: 982 57 709