HAVNEGUIDEN

Dra på Lopphavet, for en app!

På oppdrag for Skagerrak Forlag har Allegro laget appen «Havneguiden». Appen gir båtentusiaster detaljert og oversiktlig informasjon om havnene det er naturlig å besøke dersom man seiler på Lopphavet – pluss flere enn 4 800 andre havner i Nord-Europa og Middelhavet

På oppdrag for Skagerrak Forlag har Allegro laget appen «Havneguiden». Appen gir båtentusiaster detaljert og oversiktlig informasjon om havnene det er naturlig å besøke dersom man seiler på Lopphavet – pluss flere enn 4 800 andre havner i Nord-Europa og Middelhavet.

Allegro har laget apper tidligere, men dette er den første hvor vi har stått for alt fra A–Å. I 2017 er app’er selvsagt ikke noe nytt, men likevel er det kanskje først nå det virkelig store potensialet begynner å gå opp for mange. Vi tar gjerne en prat med deg om hvordan din bedrift kan få et enda sterkere grep om marked og målgrupper ved hjelp av en app.

Et hjelpemiddel som får deg trygt i havn

Appen «Havneguiden» er blitt et glimrende planleggingsverktøy som gjør båthverdagen både hyggeligere og tryggere. Den gir båtentusiastene tilgang til oppdatert havneinformasjon med bilde (zoom-funksjon), kart, avanserte søkefunksjoner, oversikt over alle havner i nærheten og automatisk oversettelse. Man får også anbefalt innseiling og selvsagt oversikt over alle fasiliteter som venter når man er vel i havn.

Lopphavet ligger forøvrig utenfor kysten av Finnmark. «Havneguiden» avslører at man f.eks. kan dra dit fra Hasvik havn (sjøkart # 97), som sogner til Vardø Radio og som kan by på bensin såvel som shopping, kaffe og softis.

En note til slutt: Sjømenn med «en kvinne i hver havn», og som ønsker en app som enkelt administrerer disse, henvises til en annen løsning enn «Havneguiden» …

Appen er tilgjengelig for nedlastning både via iTunes Store for iPhone, og via Google Play for Android.