Tomra – fra én til alle

Detaljfilm om arbeidet bak blant annet Tomra sin nye pantemaskin – på Euroshop 2024

Helt siden brødrene Planke lanserte den første pantemaskinen, har Tomra år etter år befestet sin posisjon som en leverandør av fremtidens teknologier for resirkulering.

Brukervennlighet, estetikk og bærekraft står sentralt når Tomra utvikler ny teknologi og produkter – det skal være appellerende til de som bruker pantemaskinene; du og jeg. For hvis brukeren vil ha det, vil butikkene installere dem. 

Tomras nyeste pantemaskin har et system hvor brukeren kan pante en pose med flasker og bokser samtidig. Nei, man trenger ikke lenger å mate maskinen med én og én flaske med bunnen ned. Denne teknologien ville de gjerne snakke om på sin stand under en av verdens største retailmesser Euroshop i Düsseldorf i Tyskland. Derfor kom til oss for å løse dette.

For dem var det viktig å legge vekt på å vise fram brukervennlighet, overflate og finish. For å få til dette valgte vi å produsere en film, i samarbeid med en kameramann fra Rabagast film, som kunne vises på messeområdet deres. Resultatet ble en høykvalitets filmsnutt som i all sin enkelhet hinter til den nye teknologien og viser nettopp estetikken – som er en stor del av utviklingen av Tomras panteautomater og bakromsystemer.

 

 

 

Filmen skapte nysgjerrighet og var med på å starte interessante samtaler.

Ta kontakt om du har behov for film, klipping, animasjoner eller 3D-visualiseringer.