WordPress har blitt enda bedre!

Vi har nylig oppgradert WordPress til versjon 4.8, på alle nettstedene vi drifter. Våre kunder med driftsavtale har nemlig alltid de siste sikkerhetsoppdateringene, feilrettingene og de nyeste funksjonene.

En av de viktigste faktorene for at et WordPress-nettsted skal være sikkert, er at den som drifter nettstedet har gode rutiner for oppdatering av plattformen. En annen fordel med jevnlige oppdateringer, er at funksjonaliteten blir bedre. Med WordPress 4.8 har for eksempel den innebygde teksteditoren blitt enda mer brukervennlig. Du kan gjøre mer avansert tekstformatering og det er enda enklere å legge til – eller endre – lenker uten å være ekspert på html.

Tre nye widgets

Noen ganger er framskritt å vinke farvel til gammel og utdatert teknologi. Som et resultat av at stadig færre nettlesere støtter Silverlight, fjerner også WordPress nå denne innebygde støtten og filer av typen .wmv og .wma vil ikke lenger kunne spilles på WordPress-nettsteder uten ekstra tilpasning. Disse filene vil fortsatt være tilgjengelige som en link for nedlasting, men vil ikke bli bygget inn slik det har fungert til nå. Til gjengjeld introduseres tre nye widgets for henholdsvis bilder, video og lyd, som vil gjøre det enklere å legge til mediafiler på nettstedet ditt.

Støtten til Internet Explorer 8, 9 og 10 har også forsvunnet, men det var på tide – synes vi! Det gir ryddigere kode, mindre frustrerte utviklere og mer fornøyde kunder.

Alltid oppdatert

Alle som har et WordPress-nettsted hos Allegro har fordelen av at vi oppdaterer WordPress når nye versjoner slippes, uten at våre kunder behøver å tenke på det. Hvis du er nysgjerrig på hvilken versjon du har på ditt nettsted, ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne det ut!

Ønsker du å lære mer om hva som ligger i den nye versjonen av WordPress, kan du lese om dette her.