Vi vant Tenk stort-prisen!

Hvert år hedres en bedrift i Sandefjord, og denne gangen var det for et målrettet arbeid rundt kjønnsbalanse.

Det var PwC og Sandefjord Næringsforening som delte ut prisen på sin julefrokost i dag, 15. desember og årets tema var noe Allegro utmerket seg i. 

Foto: Jon Fogra

Allegro var en av tre bedrifter fra Sandefjord som var nominert til prisen; Komplett, Future Technology og oss. Så av tre bedrifter på pallen er vi veldig stolte og takknemlige over å få tildelt denne Tenk stort-prisen.

Kriteriene for juryen var at:

  • Bedriften har kjønnsbalanse på ledernivå og i styret.
  • Bedriften jobber målrettet med kjønnsbalansen.
  • Bedriften gir like muligheter og lik lønn for likt arbeid.
  • Bedriften har et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

 

Foto: Jon Fogra

 

Temaet for årets Tenk stort-pris ble valgt blant annet fordi Norge er det første landet i verden som innfører krav om 40 prosent kjønnsbalanse i styrer i selskaper med mer enn 100 millioner kroner i samlede drifts- og finansinntekter. Nå er ikke vi på dette nivået, men for oss har dette skjedd naturlig. Som Pia, vår administrerende direktør sier:

– Hos Allegro er likestilling en selvfølge. God balanse er en hygienefaktor og viktig for vår forretningssuksess. Vi trenger en god miks av mennesker for å levere høy kvalitet på våre tjenester. Det er allikevel stor stas å vinne Tenk stort-prisen med tema kjønnsbalanse. Næringslivet er fremdeles et godt stykke unna målene om likebehandling, og vi i Allegro elsker å kunne gå foran som et godt eksempel.

 

Juryen til Tenk stor-prisen var:
Juryleder Anita Krohn Traaseth (Næringslivsleder)
Kristin Saga (Regiondirektør NHO)
Kjell Terje Ringdal (Associate professor i retorikk på Kristiania)

 

Tusen hjertelig takk! 

 

Kilder: Sandefjord Næringsforening, Sandefjords Blad og Tenk Sandefjord