Vi gir råd

Engasjement og kompetanse er det kundene etterspør, og noe vi selvsagt har ekstra fokus på. Fokus på innsikt, analyse, strategisk forankring, tydelige mål, gode prosesser og kreativitet er også viktig for oss. Med design, levende innhold, god kanalkoreografi og smart bruk av teknologi skaper vi gode resultater.

Våre rådgivere vet en del om hva som skal til for å nå fram med et budskap. Et rådgiverhode hos oss er en som er gammel nok til å forstå business, men samtidig ung nok til å gi gode råd i en ny digital tid hvor de digitale vanene endres raskt.

Alle våre rådgivere har lang erfaring med strategiarbeid for både tradisjonelle og nye flater. Vårt mål er å utvikle de løsningene som gir best effekt for deg, uavhengig av kommunikasjonskanal. Vi hjelper deg med planlegging, utforming og gjennomføring av effektive reklamekampanjer uansett om løsningen er digital, analog eller en kombinasjon.

Vi hjelper daglig både lokale og nasjonale oppdragsgivere med idé- og konseptutvikling, workshops, reklamekampanjer, reklamefilm, content marketing, kampanjer i sosiale medier, kampanjesider, landingssider, reklamefoto, sisteledd, merkevareidentitet, posisjonering, et bredt spekter av tekstarbeid og alt annet som kan gjøre at et budskap når fram på gode og begeistrende måter.

Internett har endret den etablerte selger til kjøper-mentaliteten

Forbrukeren er flyttet oppover i kjøps-spiralen. Nettbrukeren krever umiddelbar respons på alle henvendelser. Nettbrukeren vet mer om deg enn dine øvrige kunder, og din konkurrent er et klikk unna. Velger du en tafatt, defensiv nettstrategi, stiller du deg frivillig i et kuleregn av misfornøyde brukere.

Kontakt oss gjerne i dag for en nærmere prat rundt vår rådgivning.