Hils på Omana og Anniken!

Ett halvår er over og et nytt er i full sving

Nå er vi tilbake på kontorene etter sommerferie og vi er klare for å ta fatt på høstens spennende prosjekter. Vi vil benytte anledningen til å introdusere våre to nyeste hoder; Omana Bender, som vi var så heldige å kapre på starten av året, og Anniken Dahl Lefranc som vi ønsket velkommen denne uken. 

Omana Bender og Anniken Dahl Lefranc

Publisert 08. aug. 2023

Skrevet av Siren Andreassen

tekstforfatter

Flere av våre kunder kjenner allerede til Omana, vår nyeste innholdsprodusent. Med sin bakgrunn fra RED (RED x Dentsu i dag) og Orkla har hun bred kompetanse som innholdsprodusent, tekstforfatter og SEO-spesialist. Hun er en racer på tastaturet og et skarpt hode som vet hvordan mekanikkene bak søkemotorene fungerer til kundenes fordel. Hun gir gode råd og er så effektiv at undertegnende får press til å «raska på». Hun sprer mye arbeidsglede og åpnet også dørene sine hjemme for vår årlige sommerfest. 

Denne uken har vi hatt gleden av å starte onboarding av en ny energisk og dyktig kollega; Anniken. Hun har en veldig spennende bakgrunn, med utdanning innen både grafisk design og markedskommunikasjon – en sjelden og interessant kombinasjon. Med sin erfaring som blant annet markedssjef i Drammen Scener og prosjektleder hos Kvass, er hun perfekt for rollen som Drammenkontorets nye rådgiver og prosjektleder i Allegro. 

Vi ønsker alle Allegro-venner en fin høst.