To nye hoder til Allegro!

Med Børre og Andreas på laget styrker Allegro seg på områdene rådgivning og tekst. Dermed ruster Vestfolds ledende kommunikasjons- og teknologi-byrå ytterligere opp i kampen om økte markedsandeler og videre vekst.

Strategisk rådgiver Børre Thorstensen og tekstforfatter Andreas N. Rønbeck er nå på plass i Allegro kommunikasjon.
  • Nyansatte
  • Allegro kommunikasjon

Børre Thorstensen, strategisk rådgiver

Børre kan skilte med mer enn 25 års erfaring innen forretningsutvikling, ledelse, markedsføring og salg. Han kommer fra stillingen som Head of Content Marketing i Oktan, og har tidligere vært byråleder og partner i kommunikasjonsbyrået Signatur – som ble kjøpt av Media Bergen i 2015. Han har jobbet for en rekke virksomheter i både privat-  og offentlig sektor. Børre har også solid erfaring fra grafisk industri og fra skilt- og lysreklamebransjen. Med Børre på laget styrker Allegro kompetansen innen strategisk merkevare- og kommunikasjonsutvikling, content marketing, redaksjonelle kommunikasjonsløsninger, magasiner og årsrapporter.

Privat har Børre to voksne barn, og er opptatt av seiling, fjell, venner og friluft. Det faktum at han har funnet kjærligheten og nå er samboer i Sandefjord var sterkt delaktig i at han ønsket et miljøskifte og karriere-endring i retning Vestfold. Allegro var et naturlig valg i så måte.

 

Andreas N. Rønbeck, tekstforfatter 

Andreas Nordnes Rønbeck er også på plass i Allegro. Han er tekstforfatter med bakgrunn fra de interaktive avdelingene til Bates og Leo Burnett, samt Fiber Online Bureau, Presens Markedskommunikasjon og Bolt Reklamebyrå. Andreas har gått tekstlinjen, Westerdals, og er en aktiv musiker, familiefar og skriver skjønnliterært – når han får tid. Han ble for noen år siden valgt ut til Dinamo Forlags skjønnlitterære forfatteroppfølgingsprogram.

Andreas har jobbet med salg i flere år, senest som Salgssjef Norge i Publish AS i Asker, som utgir magasinet Lyd & Bilde, og som prosjektleder og webredaktør. Andreas er også singer-songwriter med flere albumutgivelser bak seg. Andreas er en positiv, initiativrik og kreativ fyr – bosatt på  Nøtterøy med familie. I sine unge år var han en lovende mellomdistanseløper og han gikk derfor på NTG i Bærum. Vi ønsker Andreas velkommen i Allegro, og vet at han blir en verdifull ressurs i tiden fremover.