Spesialister på kommunikasjon og teknologi!

I Allegro møter du 34 spesialister som alle brenner for ulike felt innenfor kommunikasjon og teknologi. Sammen hjelper vi deg med å utvikle de løsningene som gjør at du når dine mål.

Allegro består av spesialister innenfor programmering, historiefortelling, brukervennlighet, synlighet, grafisk design, forretningsstrategi, prosjektstyring og en rekke andre disipliner innenfor kommunikasjon og teknologi.
Bilde av ansatt Redaksjonen

Publisert 04. okt. 2019

Skrevet av Redaksjonen


Vi strekker oss hver dag etter å utarbeide briljant design som gjør verden vakrere og å lage god kommunikasjon som gjør livet enklere. Målet er å skape kommunikasjon som berører deg og dine kunder. Til denne jobben trenger vi mange spesialister.

Utradisjonelle team

For oss er det ikke nødvendigvis et mål å være størst, men vi har et mål om å være store nok til å huse et bredt spekter av spesialister. Det gjør at vi kan sette sammen utradisjonelle team, spesialtilpasset dine behov – noe som øker innovasjonskraften vår på dine vegne.

Møt noen av spesialistene i AllegroDette er noen av områdene vi kan bistå deg og ditt selskap:

Markedsstrategi og omdømmebygging 
Synlighet på nett, optimalisering, analyse og i sosiale medier
Innholdsmarkedsføring 
Design og reklame
Nettsteder og programmering 
Drift og forvaltning i skyen

Nysgjerrig på jobber vi har gjort? Her finner du noen av arbeidene våre

Den beste miksen

Vi mener at god gammeldags byråkompetanse – gode ideer, godt håndverksmessig design og god kommunikasjon, fremdeles utgjør kjernen i virksomheten. Samtidig som ny teknologi krever ny kompetanse. Derfor vektlegger vi å ha erfarne kommunikatører med i de digitale prosessene, og digital tenkning inn i de kommunikative prosjektene. Med på laget har vi også unge og innovative utviklere som er spesialister og spydspisser innenfor sine respektive fagområder. 

Se helheten sammen

Skal du lykkes i dagens komplekse jungel av teknologiske plattformer, konkurrenter, virkemidler og målgrupper, er det viktig med god innsikt og forståelse for samtiden og fremtiden. Da er du avhengig av å ha de rette spesialistene! Enten det er i form av kreatører, grafiske designere, UX-designere, frontend-utviklere, backend-utviklere, cloudspesialister, tekstforfattere, AD-er, digitale rådgivere eller strategiske rådgivere. Fordelen med å samarbeide med Allegro, er at du finner alle spesialistene under samme tak. 

Finne den rette kjemien

Å velge et nytt byrå handler ikke bare om kompetanse, men også om å finne den rette kjemien mellom menneskene som skal jobbe sammen. For skal vi sammen gjøre en god jobb med å løse dine utfordringer, er det viktig å bli godt kjent med deg og dine planer. Vi tror at gjennom innsikt, empati og ærlighet kan vi opprette et gjensidig tillitsforhold. Den beste starten for å se om vi er på nett med hverandre, er å ta et møte.Ta kontakt med administrerende direktør Pia Gundersen eller noen av våre andre spesialister i dag og avtal et møte. For hvem vet, kanskje det blir starten på en felles suksesshistorie?