Sommerhilsen og refleksjoner fra Pia

To vårer, én sommer, høst og vinter har gått siden vi forlot kontorlokalene våre. Det er kunder vi ikke har sett fysisk på 15 måneder, og flere kollegaer som ikke har sett hverandre siden vår beskjedne sommersamling (3 timer utendørs) i august 2020.

Bilde av ansatt Pia Gundersen

Publisert 24. jun. 2021

Skrevet av Pia Gundersen

administrerende direktør

Vi kan nok ikke klage – for vi har klart oss særdeles godt! Vi har fått nye kunder og nye kollegaer, og selskapet opplever vekst. Vi har kommet godt i gang med hele to nye, store satsningsområder; Vi har blitt HubSpot-partner, og vi har tilegnet oss spesialekspertise på fagfeltet Customer Experience Management. Det er allerede kunder som har valgt oss som samarbeidspartner innenfor begge satsningsområdene. TAKK OG HURRA!

Allikevel er kroppen fremdeles i konstant alarmberedskap, og det er en slags matthet som preger oss til tider. Vi savner fellesskapet, selv om vi trives veldig godt på hjemmekontor også. Vi skulle gjerne jobbet mer fysisk sammen, men setter stor pris på den nye fleksibiliteten. Vi lengter etter å klekke ut ideer og finne løsninger sammen, men vi har jo løst mange spennende og krevende oppgaver det siste året. Alt er helt OK ... men jeg tror vi savner to ting; den store begeistringen og de små hverdagslige høydepunktene. 

Etter sommerferien, håper og tror jeg at vi igjen kan treffes. Vårt mål blir da å skape møteplasser fylt med energi, begeistring og små høydepunkter. Hos Allegro kommer nok mange til å fortsette med hjemmekontor noen dager i uka, og vi kommer til å opprettholde den gode digitale tilgjengeligheten vi har tilegnet oss. Så lenge vi klarer å skape en kultur der kundene og kollegaene sine behov for å møtes, settes foran eget ønske om å jobbe hjemme ... så tror jeg det kommer til å løse seg helt fint.  

Jeg går inn i siste halvår 2021 med en stor dose nysgjerrighet rundt hvordan vi skal rigge morgendagens kontor og arbeidshverdag for at medarbeidere skal trives, skaperevnen skal blomstre og kundene skal lykkes, og bli litt ekstra lykkelige, i interaksjon med oss. 

Vi har allerede innført et geografisk anarki i Allegro. Vi har kontorer i Sandefjord, Tønsberg og Drammen. Medarbeidere kan selv velge hvor de vil ha sin kontorplass, og kundene kan bestemme hvor de vil treffe oss – når vi endelig kan gjøre det igjen. 

Men før vi går i gang med de store energi-prosjektene, skal vi slappe heeelt av ... 

Vår egen DJ Suzifrost (Susanne) har laget en Allegro-Summer2021 spilleliste. Med den ønsker jeg alle kunder, kollegaer, samarbeidspartnere og venner – en riktig god sommer og velfortjent ferie! 

Hilsen Pia 

PS! Allegro holder sommerstengt i uke 29 og 30, og har redusert bemanning uke 28 og 31.