PRESSEMELDING

Tidligere Tibe-ansatte satser videre i Allegro

Etter at Tibe Drammen ble slått konkurs før jul, har flere av de tidligere ansatte jobbet med en løsning for å kunne videreføre arbeidet for Tibe sine kunder. Fra 1. februar er de i gang igjen, som en del av kommunikasjonsbyrået Allegro.

Steinar Danielsen, rådgiver og leder avdeling Drammen.  Steven Amdal, kreatør. Siren Andreassen, tekstforfatter. Petter Martin Tanberg, rådgiver og prosjektleder. Jan Roger Grinna, kreatør og tekstforfatter.  Pia Gundersen, administrerende direktør
Forener krefter. Fra venstre: Steinar Danielsen, rådgiver og leder avdeling Drammen. Steven Amdal, kreatør. Siren Andreassen, tekstforfatter. Petter Martin Tanberg, rådgiver og prosjektleder. Jan Roger Grinna, kreatør og tekstforfatter. Pia Gundersen, administrerende direktør

– Vi har bevisst brukt litt tid, men vi måtte være helt sikre på at det vi skulle gå videre med var den aller beste løsningen - både for kundene, og for oss som skal jobbe videre, sier Jan Roger Grinna.

Nå blir Grinna, Steven Amdal og Petter Martin Tandberg en del av Allegro. Byrået startet opp i 1997 og har 38 medarbeidere fordelt på avdelinger i Drammen, Tønsberg og Sandefjord. Løsningen gjør at arbeidet de utførte for kundene i Tibe kan fortsette.
­– Vi har sørget for lovlig tilgang til filer og arkiver fra Tibe Drammen, for de kunder som ønsker det. Samtidig blir vi fra første dag del av et stort fagmiljø med mange spesialister. Det gjør at vi forhåpentligvis kan ta enda bedre vare på alle kundene vi har jobbet med, sier Grinna.

Skal videreføre arven
Administrerende direktør i Allegro, Pia Gundersen, har i prosessen vært opptatt av å ta vare på de ansatte og finne en god måte å kunne forvalte den lange historien Tibe har i Drammen. 
– Vi er svært glade for at vi nå kan videreføre arven etter Tibe og få flere dyktige kollegaer med på laget. Tibe og Allegro har vært gode konkurrenter i mange år, og har levert mange av de samme tjenestene og kompetanseområdene. Målet er at når vi nå forener krefter, blir vi enda bedre rustet til å levere gode tjenestetilbud innenfor teknologi og kommunikasjon i Drammens-regionen, sier Pia Gundersen.

Hjerte som banker for Drammen
Allegro Drammen ledes av Steinar Danielsen som har lang fartstid fra flere ulike byråer i byen. Han har jobbet med å bygge opp Allegro i Drammen siden 2019 og selskapet jobber allerede med flere lokale kunder som Lierhus, Ticon, Aass bryggeri, Bane Nor Eiendom, Næringsforeningen i Drammensregionen, Holmestrand Næringsforening, Miros og Svensson Nøkleby. Nå gleder han seg over å få de tidligere Tibe-medarbeiderne med på laget.

– Tibe Drammen har en solid historie som byrå i Drammen. De var sammen med Næringsforeningen en vesentlig del av omdømmekampanjen fra 2012. Det var en kampanje som satte Drammen på kartet og skapte stolthet for egen by. Denne historien synes ikke vi fortjener å ende her. Derfor er jeg stolt og glad over at de dyktige fagfolka som jeg har kjent i en årrekke nå blir mine kollegaer, sier Steinar Danielsen.

Styrker fagmiljøet
En som kjenner både Allegro og Tibe godt er leder for Næringsforeningen i Drammensregionen Rune Kjølstad. Foreningen har samarbeidet med begge selskaper på ulike prosjekter i regi av foreningen.


– Vi har samarbeidet godt med både Tibe og Allegro og kjenner begge selskapene som faglig dyktige og med trivelige personer. Jeg er sikker på at dette er en god match og at kommunikasjonsmiljøet i Drammen kommer styrket ut av dette, sier Rune Kjølstad.


Kjenner på kriblingen

Gjengen fra Tibe gleder seg veldig til å ta fatt på en ny, spennende epoke, i et felles kommunikasjonshus som både er lokalt og regionalt.  
– Jeg merker at jeg kjenner den gode, gamle kriblingen i magen. Det blir spennende å ta fatt på en ny etappe for oss som har vært med Tibe lenge. Jeg gleder meg virkelig til å kjenne på den deilige følelsen det gir å kunne bidra med enda bedre løsninger til kunder i regionen vår – nå i et nytt stort byrå, sier Grinna.

For mer info, kontakt: Pia Gundersen tlf 982 57 709, Steinar Danielsen tlf 922 11 214, Jan Roger Grinna tlf 901 52 763.