Kjære Allegro-venn! 

Om kort tid runder vi av Annerledesåret 2020. For oss i Allegro har det året vært som en «corona coaster»; stabil inngang, bratt utforbakke, etterfulgt av noen uforutsigbare looper og til slutt en etterlengtet oppoverbakke og endestasjon omtrent der vi startet … PUH!

Gif fra Allegro
Bilde av ansatt Pia Gundersen

Publisert 17. des. 2020

Skrevet av Pia Gundersen

administrerende direktør

Kommunikasjonsbransjen har alltid vært konjunktur-sensitiv. Er det trøbbel i økonomien, ryker ofte markeds- og teknologibudsjettene kjapt. Flere av våre kunder så seg forståelig nok tvunget til å stoppe alle aktiviteter i mars. Vi igangsatte raskt tiltak, lagde prognoser og strategier. Vi planla for worst casemen jobbet for vekst.  

Engasjerte, fleksible, arbeidsomme og forståelsesfulle medarbeidere var nøkkelen til suksess! Allegro-kulturen viste seg fra sin beste side; vi fungerte (og fungerer) strålende på hjemmekontor via gaming-plattformen Discord. Produktiviteten ble skyhøy, salgsinnsatsen ble skjerpet og samhandlingen var (og er) upåklagelig.  

Når vi nå går litt slitne ut i juleferie, er det fordi oppdragsmengden har vært stor på tampen av åretFor oss oppleves det som å være luksus-sliten i disse tider.  

Takk for samarbeidet! Velkommen til alle nye kunder som har valgt å ta oss med på sin reise, og tusen takk til alle lojale kunder som har hatt anledning til å satse på oss i en tøff tid. Dere er våre øyenstener og fremste motivasjon!  

Våre varmeste tanker går til dere som fremdeles er sterkt preget av situasjonen. Vi heier på dere og står parate for en prat – der andre ser kaos, kan det være vi ser kreativt på det!

Med ønske om en frisk og fredelig julefeiring, og et nytt år med nye muligheter! 

Litt julestemning får dere på Allegros julespilleliste

PS! Allegro holder stengt i romjulen  vi er tilbake proppfulle av energi 4. januar. 

Vennlig hilsen, 
Pia Gundersen