Behov for ny nettside? Da må du stille deg selv et viktig spørsmål

Hvilken plattform (CMS) skal du velge?

Det finnes et flust av muligheter når du skal velge plattform til nettstedet ditt. Flere systemer er både brukervennlige, fleksible og gode alternativ for vanlige innholdssider, og hvilket du bør velge avhenger av flere faktorer.

Hvilken vei går markedet og bedriften? Hvilke nye behov kan oppstå i fremtiden? Det lønner seg nemlig å tenke langsiktig i utviklingen av et nytt nettsted, slik at du kan få verdifulle kostnad- og tidsbesparelser når nye behov melder seg. 

Vi i Allegro tar teknologi på alvor og har derfor valgt å legge fokuset vårt på Umbraco – et av de mest solide, tekniske rammeverkene på markedet, og som er designet for å håndtere komplekse strukturer, språkversjoner og integrasjoner med så vel nettbutikker av ulike størrelser. Vårt store teknologimiljø består av en rekke spesialist-roller og leverer løsninger designet for å gi de beste kundeopplevelsene.  

5 grunner til å velge Umbraco:

  1. God redaktøropplevelse: Redaktøropplevelsen i Umbraco er bygget som et CMS med tre-struktur som reflekterer strukturen på nettstedet. Sidebyggerfunksjonaliteten gir redaktører mange muligheter til å lage spesialtilpassede sider som holder seg innenfor et profesjonelt design.
  2. Enkelt å komme i gang: Umbraco CMS har lav terskel for igangkjøring av nye brukere. Løsningen får mye skryt for å være lettfattelig og intuitiv. Normalt så gjennomføres en times opplæring og brukeren klarer seg selv etter dette.
  3. God funksjonalitet: Umbraco er laget som et CMS fra grunnen og har derfor alt du kan forvente av et CMS på plass «rett ut av boksen».
  4. Robust og rask: Umbraco oppleves som svært robust, og er bygget på en måte som gjør at serverene får lite press for hver forespørsel som gjøres. Det innebygde cachesystemet gjør at brukere ikke genererer stor last på databaseservere og andre flaskehalser.​ Det samme systemet gjør at nettsteder lastes rett fra minnet på webserveren, noe som gir lynraske sider som laster på under 100 millisekunder.
  5. Sikkerhet: Umbraco har hyppige sikkerhetsoppdateringer, og det har sjelden blitt oppdaget store, kritiske hull i CMS-et. Det finnes ikke på langt nær like mange automatiserte angrep mot Umbraco, som det f.eks. er mot Wordpress.

Skreddersydde løsninger til ditt behov

Standardsystemer er ikke alltid tilstrekkelige for å kunne dekke behovene du har til ditt nettsted. Da kan det være behov for å lage en skreddersydd løsning som krever mye spesialkompetanse – og Allegro har alle de nødvendige spesialistene. 

Fra digitale strateger som sikrer at systemet løser behov, til Cloud-arkitekter som sørger for skalerbare og fleksible løsninger. Fra interaksjons- og UX-designere som legger til rette for gode brukeropplevelser, at systemet er gjenkjennelig, intuitivt, ryddig og oversiktlig, til front- og backendutviklere som leverer solide systemer. 

Vi bruker hovedsaklig ASP.NET (c#), React og PHP når vi utvikler applikasjoner, og jobber mot de aller fleste databasemotorer (både SQL og NoSQL). Var det litt gresk? Ikke noe å bekymre seg for. Våre spesialister loser deg gjennom hele prosessen og sørger for at behovet ditt blir møtt. 

 

Lurer du på noe eller er du interessert i å vite mer om hvordan Allegro kan hjelpe deg med et relevant nettsted? Ta kontakt med Håvard Hovind som er ansvarlig for nettstedsprosjekter i Allegro. Du treffer ham på tlf. 415 72 608 og han svarer gjerne på det du måtte lure på.