Har du sommerkampanjen klar?

Nå dine kunder - der de er, hver dag i hele sommer!

Gå for Allegros digitale julikalender, og skap oppmerksomhet om dine produkter og tjenester til tross for feriemodus, sol og sommer.

Bilde av ansatt Ida Midtgaard

Publisert 17. apr. 2018

Skrevet av Ida Midtgaard

rådgiver

Kalenderen er selvsagt mobiltilpasset og kan åpnes på hytta, på stranden eller i syden. Den er lett å spre i sosiale medier til nye og eksisterende kunder, og effektiv for å øke antall abonnenter til ditt nyhetsbrev.

Ta kontakt for mer informasjon

Enkelt administrasjonsverktøy

Du får tilgang til et administrasjonsverktøy hvor du oppretter spørsmål og svaralternativer som omhandler din bedrift, produkter eller tjenester. Du bestemmer selv premier og legger inn bilder. Pris for dette er NOK 10 000,-.

Ønsker du hjelp fra oss med å lage et enkelt design med din bedriftsprofil blir prisen på designet: NOK 5000,-

Påmelding og deltagelse

Kalenderen kan markedsføres i interne eller eksterne kanaler i ukene før juli. De som melder seg på for deltagelse, mottar en e-post hver dag i juli med et spørsmål. Hver dag trekkes det en vinner, og det trekkes også en hovedvinner for hele måneden.

Hvis du ikke har ressurser eller kapasitet til å lage spørsmål eller sette opp kalenderen i administrasjonsverktøyet hjelper vi deg gjerne!

Ta kontakt for et tilbud

Oppnå resultater

I administrasjonsverktøyet har du oversikt over deltakere, og du kan samle nye e-postadresser til ditt nyhetsbrev. Statistikk for kampanjen følges underveis og oppsummeres til slutt.

Her kan du se hvordan Fjord Line gjorde det i fjor, og få ideer og inspirasjon til din julikalender!