Globale impulser

Globale impulser gir nye ideer

Vi skaper inntrykk som setter spor – for dere

Helt siden vikingene dro i vesterled, hvalfangerne dro sørover, Thor Heyerdahl satte kursen over Stillehavet og Jahn Teigen fikk null poeng i Melodi Grand Prix, har vi i Vestfold alltid vendt blikket vårt utover for å få nye impulser.

Men samtidig som vi vinner innpass i nye og spennende markeder og videreutvikler våre teknologiske plattformer, og er nyskapende på kundens vegne og til kundens beste, vender vi alltid tilbake til skjærgården, svabergene og de hyggelige byene etter endt «tokt» på kundens vegne.

I likhet med vikingene, tar Allegro kontinuerlig i bruk nye impulser fra verden der ute til å skape innovasjon og forbedring, her hjemme. Og i likhet med vikingene er vi opptatt av håndfaste resultater og å vinne nytt land, nytt terreng på vegne av vår stadig økende, faste kundemasse.

Selv om vi gjerne jobber og tenker videre for dere - i stor skala på store, globale prosjekter med brede perspektiver og samtlige byråenheter involvert – jobber vi i Allegro like gjerne med små og sjarmerende, innovative eller mer tradisjonelle, lokale prosjekter.

Små og store kunder blir ivaretatt og prioritert hos oss. Ta kontakt for en nærmere prat.