Fra Tibe til Allegro i Drammen

Fra og med tirsdag 1. februar forsterkes Allegro kommunikasjon i Drammen, med kreatører og rådgivere fra Tibe Drammen.

Steinar og Pia er glade for å kunne ønske de nye kollegaene velkommen.
Steinar og Pia er glade for å kunne ønske de nye kollegaene velkommen.
Bilde av ansatt Redaksjonen

Publisert 25. jan. 2022

Skrevet av Redaksjonen

Som et ledd i vår vekststrategi i Drammen har vi nå fått på plass tre nye mennesker med både fartstid fra regionen og høy kompetanse. Etter at Tibe Drammen før jul måtte kaste inn årene etter en tung tid, så valgte tre av kjernemedarbeiderne å bli med Allegro videre. Dette ser vi på som en mulighet til å få et enda bedre fotfeste i regionen. 

Tibe Drammen har hatt en lang historie i Drammensregionen. Kjent for bla. omdømmekampanjen som satte Drammen på kartet for alvor, og som tett samarbeidspartner til Glitre energi i en årrekke. Våre nye medarbeidere har også vært med Strømsgodset i tykt og tynt i flere år. 

I tillegg har vi fått Siren Andreassen med på laget. Siren er tekstforfatter og et spennende talent som vi, og du som kunde vil kunne ha stor glede av fremover.  

Med de grepene vi nå tar i Drammen, styrker vi ikke bare vårt strategiske og kreative nærvær i byen, men også i kommunen og regionen. Sammen med vår etablerte kompetanse, særlig innenfor digitale tjenester og kundeopplevelser, vil våre nye kollegaer være viktige i vår satsing fremover.