Et hjerte som banker for Drammen!

For akkurat ett år siden startet Allegros eget Drammensalibi, Steinar Danielsen, opp drammenskontoret vårt. Nå trives han godt med å tilby kortreist merkevarebygging til næringslivet i hjembyen sin.

Steinar Danielsen i Allegro
Bilde av ansatt Redaksjonen

Publisert 24. aug. 2020

Skrevet av Redaksjonen

Det beste for egen by

«Jeg er stolt over å jobbe i et helhetlig byrå med så mye spennende kompetanse», forklarer Steinar. «Her finner du tekstforfattere, designere, spesialister på synlighet, og IT-talenter. Jeg vil ikke at bedrifter i Drammen skal behøve å reise inn til Oslo for å få god kompetanse på merkevarebygging og forretningsutvikling. Det får de hos oss i Allegro!»

Viktig med merkevarebygging

Selv tror Steinar at etterspørselen etter strategisk merkevarebygging vil øke dramatisk i tiden som kommer. Det er unngåelig, mener han, ettersom vi lever i en verden hvor kunder benytter digitale flater til å vurdere merkevarer opp mot hverandre. Dette fører til at tillit, kontinuitet og kredibilitet er viktigere enn før.

«Det hjelper ikke å tro at du kan ha én rolle på nett, men å ikke etterleve disse verdiene i den analoge verden. Hvis du ikke er autentisk i 2020, mister du kunder,» påpeker Steinar bestemt. «Husk at omdømmet skapes av kundens oppfattelse av deg. Det handler ikke om hva du selv mener eller hva du later som at du er. Det handler fullt og helt om hva andre mener om deg.»

Satser på videre vekst

Det er tydelig at Steinars hjerte banker hardt for hjembyen, og han er svært stolt over å kunne følge veksten som foregår i det lokale næringslivet. I Drammen lever nemlig internasjonale selskaper, små nisje-bedrifter og innovative start-ups i symbiose. Dette fører til mange spennende prosjekter for Allegros drammenskontor, og Steinar trekker spesielt frem Lierhus som et morsomt prosjekt. 

Men hvorfor skal disse spennende bedriftene velge Allegro som samarbeidspartner?

«Det er enkelt,» svarer Steinar raskt. «Vi i Allegro har god teft for forretningsutvikling og merkevarebygging. I tillegg har majoriteten av rådgiverne vår selv sittet på den andre siden av bordet. Med andre ord; vi vet hva som skal til for at du lykkes i dagens marked.»

Spesialist på konseptutvikling

 

 

Trenger du noen å sparre med angående forretningsutvikling eller merkevarebygging? Ta kontakt med Steinar eller stikk innom kontoret i Drammen Business Center.