Allegros påskenøtter

Allegro har i anledning påsken utviklet egne digitale påskenøtter for våre kunder.

Allegro har utviklet digitale påskenøtter, for å skape litt ekstra engasjement for våre kunder mens de selv er på påskeferie.

Hvordan fungerer påskenøttene, lurer du kanskje på?

Jo, nå skal du høre!
Du når kundene der de er, via daglige påminnelser fra ditt (vårt, egentlig) nyhetsbrev. Kampanjen kan linkes opp mot ditt eget nettsted, så du får f.eks evidensia.paskenott.no som url (denne er live fra og med skjærtorsdag!)

Når kundene går inn på påskenøttene dine ser de en landingsside med 5 luker. Du bestemmer spørsmålene og tilpasser dem din bedrift eller ditt produkt. Dagens premie er du også ansvarlig for, mens vi sørger for at dagens luke blir åpnet, og at det trekkes vinnere hver dag.

evidensia påskenøtterTrykk på bildet for å komme til påskenøttene til Evidensia

 

Fungerer på alle plattformer

Løsningen fungerer like bra på alle enheter. Du når kundene der de er, og de kan enkelt delta i konkurransen. Kundene kan også dele konkurransen videre på Facebook etter at de har svart på dagens luke. På den måten oppnår du både stor spredning og flere likeklikk på Facebooksiden.

 

Les mer på kampanjesiden

 

Du har sikkert noen spørsmål, og vi har kanskje noen svar til deg. Først vil vi anbefale at du leser mer på vår kampanjeside: påskenøtt.no.

God påske!

påskenøtt.no kampanjesideTrykk på bildet for å komme til påskenøtt.no