Allegro skal kommunisere kildesortering

Østfold Avfallssortering valgte Allegro som samarbeidspartner når 315000 innbyggere nå skal få ny kildesorteringsordning.

Bilde av ansatt Redaksjonen

Publisert 30. aug. 2022

Skrevet av Redaksjonen

 

Allegro skal de neste årene bistå Østfold Avfallssortering (ØAS) med kommunikasjonstjenester knyttet til innføring av ny kildesorteringsordning for innbyggerne i Østfold-regionen.

Det interkommunale selskapet ØAS skal på vegne av 12 Østfold-kommuner bygge nytt sorteringsanlegg for restavfall. Prosjektet innebærer ny sorterings- og henteordning for 315000 mennesker i regionen.

Frem til anlegget står ferdig i 2025 har selskapet og kommunene et omfattende kommunikasjonsbehov, og lyste derfor ut anbudskonkurranse for kommunikasjonstjenester våren 2022.

Allegro vant kontrakten i konkurranse med 3 andre tilbydere.

–Konkurransen var sterk fra andre store byråer, og vi er skikkelig stolte og glade for å kunne jobbe med kildesortering i Østfold de neste årene, sier byråleder Pia Gundersen i Allegro.

–Dette er et omfattende og langsiktig prosjekt med en stor og sammensatt målgruppe. Vi har betydelig kompetanse og kapasitet innen både strategi, design, innhold og teknologi, og gleder oss til å komme i gang med dette meningsfulle arbeidet.

Les mer om prosjektet her


Pia Gundersen (adm.dir i Allegro) og Roy Ulvang (daglig leder, Østfold Avfallssortering)