Allegro leverer ALT til nettstedet ditt

Skal nettstedet ditt fungere optimalt, må det baseres på langt mer enn en «billig inngangsbillett». Og du skal definitivt ikke lage det selv. Mange kan levere mye, Allegro kan levere ALT!

1. Tenk strategi, identitet og tydelig kommunikasjon.

Hva vil du med nettstedet ditt? Hvordan kan du skille deg ut og få bedriften til å se ut som seg selv, også på nett?
I Allegro møter du dyktige rådgivere, tekstforfattere og designere som hjelper deg i den viktige startfasen.

2. Vær relevant, innbydende og nyttig. Da blir du funnet.

Se på nettstedet ditt med kritiske øyne. Godt og relevant innhold, oversiktlig og innbydende presentert, blir prioritert og likt av såvel Google som søkemotorer og kunder.
Våre rådgivere, innholdsutviklere og interaksjonsdesignere hjelper deg med alt som er nødvendig for å lykkes.

3. Velg riktig plattform og tilrettelegg for kundene.

Allegro jobber med WordPress og Umbraco. Valg av plattform og ulike integrasjoner avhenger av flere faktorer. Hvilken vei går markedet og bedriften i fremtiden, og hvilke nye behov kan oppstå? Hvor viktig er det for deg å være med på den digitale utviklingen? Hvilket «servicenivå» forventer kundene dine?
I Allegro får du hjelp med både det store bildet og de små, digitale detaljene.

4. Tenk sikkerhet, drift og langsiktig samarbeid

Mange leverer enkle nettstedsløsninger. Allegro er en kontinuerlig oppdatert og langsiktig partner. Nettstedet er en av dine viktigste kommunikasjonskanaler, og hos oss er det i de beste hender. I utviklingsfasen og i tiden etterpå. Det handler om bl.a. om sikkerhet, optimal hastighet og brukervennlighet.

Start med en gratis analyse av ditt nåværende nettsted. Sammen ser vi hva som fungerer og hvor vi må tenke nytt. Ta kontakt med LineJonas eller Jon allerede i dag!