Fjordline.com - inspirerer reiselysten

Fjordline.com er laget for å inspirere reiselysten gjennom godt innhold, intuitiv navigasjon og avansert teknologi. Det gir gode kundeopplevelser!

Fjordline.com er Fjord Line sin hovedplattform for salg av produkter og tjenester, og dermed var behovet stort for en smidig, stabil, rask og innbydende plattform. Våre spesialister innen arkitektur, design, brukervennlighet og programmering har fått jobbe helhetlig sammen med kunden for å bygge en plattform vi virkelig er stolte av!

Fjordline.com integrerer tett med Fjord Lines eksisterende bookingløsning, samt medlemsklubben «Fjord Club».

Personalisering skaper tillit

Fjordline.com benytter personalisering og datavarehus for å sikre gode brukeropplevelser: Medlemmer i kundeklubben gis, til enhver tid, mest mulig relevante artikler til inspirasjon og oversikt over mulige reisemål. Intuitiv og logisk interaksjon med Fjord Line begeistrer og gir brukerne trygghet. Teknologien skaper gode opplevelser, og et godt helhetsinntrykk av nettstedet, som i sum bygger lojalitet og skaper tillit!

Skalerbar sky-tjeneste med høy kapasitet

Løsningen er basert på et smidig og skalerbart sky-system, og våre sky-spesialister har bygget hele løsningen på prinsippet om høy tilgjengelighet. Fjordline.com har følgelig kapasitet som tilpasser seg svingninger i trafikk for å håndtere sesonger og kampanjer. Dette gir kostnadseffektivitet, driftssikkerhet, stabilitet og forutsigbarhet.

Betydelig arbeid er lagt ned i å utvikle en søketeknologi for hurtige, smarte og relevante søk på nettstedet.

fjordline.com er laget i språkversjonene norsk, dansk, nederlandsk, engelsk, tysk og polsk.

Allegro har hatt ansvar for:

  • Design og UX
  • Backend-programmering
  • Frontend-programmering
  • Drift og cloudarkitektur
  • Rådgivning, analyse og måling