Få fargekartet rett på mobilen

Allegro vant fornyet tillit, og har utviklet Jotuns fjerde globale trendfargekart for interiørmalingen LADY. Nytt av året, er at fargekartet også kan leses på mobil. Klar for litt inspirasjon?

Bilde av ansatt Redaksjonen

Publisert 07. sep. 2016

Skrevet av Redaksjonen

– Å få mulighet til å utvikle både den fysiske og den digitale utgaven av fargekartet, har vært en inspirerende kommunikasjonsreise. Vi har lagt ned mye arbeid i å forvalte jobben på best mulig måte, sier rådgiver i Allegro, Ida Midtgaard.

Enda enklere å pusse opp

Med hele fargekartet på mobilen, skal det bli enda enklere å pusse opp. I det digitale fargekartet finnes mengder med inspirasjon, samt forslag og råd om fargene i kartet. Her har Allegro Film bidratt med korte filmsnutter rundt tips om farger og produkter til både vegger og tak. I tillegg finnes det en ønskeliste som kan fylles med favorittfarger og produkter. Se selv på www.colours.jotun.no – gjerne på mobilen!

I hele verden

Det digitale fargekartet er spesielt tilpasset mobilbruk, da 75 % av de som bruker det ser det på telefonen, og er foreløpig lansert i Norge, Sverige og Danmark. Den trykte versjonen utgis på 15 språk i hele 38 land. Totalt blir det distribuert nesten én million eksemplarer av fargekartet rundt om i verden.

Tre vakre fargepaletter

Det nye kartet inneholder 24 farger, som reflekterer et stort spenn i nyanser og stilarter. Inspirert av kulturer og ideer fra alle kontinenter, bringes verden hjem til oss gjennom tre vakre paletter: Nordic Living, Urban Living og Continental Living. Og med dét ønsker vi dere en god oppussingshøst – det skal ikke stå på inspirasjonen!