Ledige stillinger

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige mennesker både i Allegro og i Allegro Film.

Vi søker digital rådgiver!

Vil du bli del av Vestfolds største kommunikasjonsbyrå? Allegro er et strategisk, kreativt byrå, med et stort digitalt fotavtrykk. Vi søker nå en digital rådgiver til å forvalte våre kundes teknologiske investeringer.

Les mer og søk på stillingen her

 

Vi søker etter PHP-utviklere!

Vi skal styrke vårt digitale miljø og søker dyktige PHP-utviklere. Som PHP-utvikler hos oss blir du en del av det største og ledende digitale miljøet i Vestfold. Med kontorer både i Tønsberg og Sandefjord, samt egen filmavdeling, teller vi til sammen 43 medarbeidere. Du vil jobbe med kjente kunder og merkevarer, og få muligheten til å være med å utvikle kampanjer, nettsteder, nettbutikker og webapplikasjoner med høy trafikk og mye oppmerksomhet. I teamet rundt deg får du ux-designere, front- og backend-utviklere pluss dyktige kreatører, rådgivere og prosjektledere.

Vi deltar på MeetUps og seminarer, både som deltakere og foredragsholdere. Så hos oss får du mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig!

Interessert? Les mer og søk på stillingen her

 


Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige mennesker både i Allegro og i Allegro Film. Du er hjertelig velkommen til å sende inn en åpen søknad. Vi vurderer alle åpne søknader fortløpende.

For åpen søknad, kontakt oss på stilling@allegro.no.