ROCHE NORGE – Dreambox digital

Hvordan er det å være brystkreftpasient, hva tenker de, hva betyr dette i en større sammenheng ... og hvor finner man håp når det stormer? Gjør deg klar for en annerledes kunstopplevelse!

«DREAMBOX – the Power of Hope»

… presenterer ti kvinners historier og håpets betydning i kampen mot brystkreft. Kanskje utfordres du til å reflektere over hvilken betydning du selv har ved sykdom, og hvilken plass håpet har i ditt liv.

Vi ble iallfall utfordret, da vår kunde, Roche Norge, ba om hjelp til å konseptualisere og pakke inn denne kunstutstillingen. En utfordring som både har berørt og beriket oss.

dreambox_digital_front

Det er billedkunstneren Annette Martens som står for det opprinnelige kunstkonseptet og den kunstneriske utformingen bak denne annerledes opplevelsen. Vi har bidratt på innpaknings-konseptet, design, programmering, film og tekster – i nært samarbeid med kunden og kunstneren.

dreambox_digital_boks

dreambox_digital_vegg

Dreambox foreligger i tillegg som en fysisk utstilling, som har vært vist både i lukkede fagkretser og offentlig. De to digitale versjonene – en for helsepersonell og en for allmennheten – kan du oppleve i sin helhet her.

dreambox_digital_portrett