Sandefjord og Tønsberg slås sammen!

Nei, vi snakker ikke kommunene, men selskapene. Allegro Sandefjord og Allegro Tønsberg blir nå ett selskap!

Bilde av ansatt Redaksjonen

Publisert 07. nov 2016

Skrevet av Redaksjonen

Vi i Allegro er ofte involvert i fusjonsprosesser med kundene våre. Dette innebærer gjerne sammensmelting av kulturer, etablering av nye merkevarestrategier og ny grafisk profil. Når vi nå slår sammen Allegro Sandefjord og Allegro Tønsberg, er de spennende prosessene med merkevaren allerede gjort, siden vi i lang tid har fungert som ett.

Nye muligheter og spennende ambisjoner
Vi i Allegro er overbevist om at sammenslåingen vil styrke oss på flere områder, og ikke minst bidra til at vi i fremtiden lager enda flere løsninger som skaper begeistring for kundene våre. Med sammenslåingen følger nye, spennende ambisjoner. Dette er våre fremste fokusområder i tiden som kommer: • Vi skal ha den hvasseste digitale kompetansen. • Vi skal skape kommunikasjon som berører. • Vi skal ha et arbeidsmiljø som inspirerer til nytenking. • Vi skal strømlinjeforme systemer, prosesser, metodikk, arbeidsflyt og ressursbruk.

Nærhet til kundene
Vi skal fremdeles være lokalisert både i Sandefjord og i Tønsberg. Den største fordelen for deg som kunde, er at vi lettere kan sette sammen team som har den kompetansen og erfaringen nettopp ditt prosjekt trenger. Du får med andre ord tilgang på de ressursene du trenger på tvers av kontorer og byer.

Den hvasseste digitale kompetansen
Utviklingen på det digitale fagområdet skjer i voldsom fart. Det du kan være helt sikker på, er at vi i Allegro ikke bare henger med på utviklingen, men også leder an med et håndplukket miljø som nå teller 15 heldigitale hoder. Håvard Hovind er direktør for digital utvikling, og skal videreutvikle vår kompetanse på området til å bli hvassere enn noen gang. PS! Allegro Film er fremdeles et selvstendig AS, og som alltid en naturlig del av Vestfolds største kommunikasjonsmiljø: Allegro-familien.

Begeistret hilsen fra
Håvard Hovind
Direktør digital utvikling

Pia Gundersen
Administrerende direktør