Møt Kristin – vår nye rådgiver!

Allegros nye rådgiver, Kristin Igelkjøn, skal utvikle digitale strategier som gir gode resultater. Men innerst inne vil hun bare være ute.

Kristin Igeltjøn er Allegros nye rådgiver
Bilde av ansatt Redaksjonen

Publisert 21. sep 2020

Skrevet av Redaksjonen

 

Kristin er en munter dame fra teknologibyen Horten. I tillegg til å være en selverklært livsnyter, kan hun også tituleres som en skikkelig utendørsentusiast. På fjellet, i skogen, ved sjøen – Kristin er ute så ofte hun kan.  Og da er det kanskje ikke så overraskende at drømmekunden hennes er DNT?

Teknologisk erfaring

– Jeg har tidligere studert informatikk, men tar nå også en master i digital kommunikasjon, forteller Kristin. – Kort fortalt brenner jeg for å finne digitale løsninger som er brukervennlige og kostnadseffektive, og som resulterer i målbare resultater. Da er jeg fornøyd!

Kristin bringer med seg en bred teknologisk erfaring til Allegro; tidligere har hun vært konsulent i Evry og rådgiver i CoreTrek. Hun kommer nå fra rollen som markedssjef i gründerselskapet Tidypos.

– Tidypos har vært en eventyrlig reise. Det har vært både spennende og lærerikt å få bygge opp en merkevare helt fra bunnen av, men nå ser jeg frem til å bli en del av Allegro-teamet!

Ser frem til teknologiske utfordringer

Kristin er ikke den eneste som gleder seg til oppstarten. Også Håvard Hovind, direktør for digital utvikling i Allegro, ser frem til å jobbe tett sammen i tiden som kommer: – Vi har fulgt Kristin lenge og har ønsket henne med på laget en god stund. Nå passer det endelig for begge parter, så vi er veldig fornøyde med at hun nå blir en del av Allegro, sier Hovind.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med folka i Allegro, smiler Kristin. – Jeg har hørt mye bra om kompetansen de har her på huset, og jeg ser frem til å bli en del av og bidra i dette fagmiljøet.

Ønsker du å forbedre dine digitale prosjekter? Ta kontakt med Kristin (Kristin.igjelkjon@allegro.no) for en uforpliktende prat!