Mange nye, flinke folk i Allegro!

Allegro vokser og i løpet av våren har vi fått hele åtte nye medarbeidere.

Bilde av ansatt Redaksjonen

Publisert 02. mai 2015

Skrevet av Redaksjonen

2014 var et godt år for Allegro med høyt aktivitetsnivå og mange spennede og givende oppdrag. Med økt oppdragsmengde har vi også hatt behov for å styrke oss med flere nye, spennende medarbeidere. I løpet av våren har vi derfor styrket bemanningen i alle avdelingene.

Morten Bergene er ansatt i Allegro Film og har sin filmutdannelse fra Oslo og University of South Wales. Morten trives best bak kamera og aller helst ute i naturen.

Malin Skjelnes er ansatt som prosjektleder i Allegro Sandefjord, hun tar seg av prosjektstyringen for mange store kunder. Hun har lang erfaring som prosjektleder, og kommer til oss fra Oktan Bergen.

Knut Aker-Iversen er ansatt som studioleder og har ansvaret for kapasitet og kvalitet i Allegro Sandefjord. Knut er utdannet typograf og har jobbet med design og rådgivning i mer enn tyve år.

Ida Midtgaard  er ny rådgiver og prosjektleder på kontoret i Sandefjord. Hun har flere års erfaring fra merkevarebedriftene IKEA og Stabburet, i tillegg til erfaring fra offentlig kommunikasjonsarbeid som rådgiver i Vestfold fylkeskommune.

Kai Fischer er ansatt som digital rådgiver og prosjektleder i Allegro Tønsberg. Han har mange års erfaring fra utvikling av søketjenester og løsninger for digital markedsføring i både CyberWatcher og Solid Media Group, hvor han også jobbet med annonsering på sosiale plattformer.

Katrine Sund er ansatt som ny rådgiver i Tønsberg. Hun har lang erfaring fra reklamebransjen, men har også jobbet på kundesiden. Siste stopp før Allegro for Katrine, var hos Komplett.no.

Glenn Sjöström er ansatt som ny webutvikler i interaktiv-avdelingen. Han jobber mye med med wordpress-løsninger og andre programmeringsjobber. Glenn kommer fra Stockholm, men bor nå i Tønsberg.

Dennis Mellegård er ansatt som ny webutvikler i interaktiv-avdelingen. Han kommer fra Drammen og har utdannelsen sin fra Høgskolen i Buskerud og Vestfold. På fritiden er han en gamer av rang og favoritten er spill-universet til Elder Scrolls.