Innholdsmarkedsføring

Content marketing, native marketing, advertorials, innholdsproduksjon, redaksjonell reklame, innholdsmarkedsføring... Kjært barn har mange navn!

  • Kommunikasjon

Vi jobber, kontinuerlig, med innholdsproduksjon - for de aller fleste kundene våre.

Det som på godt norsk kalles «innholdsmarkedsføring» er kanskje det sterkest voksende området i den norske mediebransjen per tid, og er således et svært viktig satsingsfelt for Allegro.

Som kunde hos Allegro, har du, til en hver tid, følgende «dream team» til rådighet på området innholdsproduksjon:

  • 4 kompetente tekstforfattere som skriver annonsetekster, artikler, tekster til brosjyrer, redaksjonelle reklameartikler, kreative strategier o.l. – i tett samråd med dere.
  • En habil og erfaren fotograf som tar miljø-, portrett-, firma- og/eller produkt-bilder o.l. på location eller i studio.  
  • Video/film-spesialister som lager film/video til eksempelvis rekrutteringskampanjer, firma- og produkt-presentasjoner, nettsider, webshops, sosiale medier (YouTube-filmer, korte snutter helt ned i 6 sekunder, om ønskelig) og lignende.
  • Designere/art directors som lager illustrasjoner, infografics, logoer, visittkort, brosjyrer, websites etc.; finstemte kreatører som kan bygge firmaidentitet helt fra bunnen av – i alle ledd – om ønskelig.
  • Vi har også enkel og rask tilgang til et relativt stort fotostudio hos Allegro Sandefjord – vegg i vegg, og i samme bygg.

Kontakt en av våre dyktige rådgivere om du ønsker et møte rundt vår hjelp til god og effektiv innholdsmarkedsføring.

Her har du et eksempel på en rekrutteringskampanje i Allegros regi.